Ован

Како време буде пролазило, ретроградни Меркур ће открити вашу мудру страну. Ствари око себе видите такве какве јесу. Почињете да се бавите нечим великим и ваћним, али имаћете проблеме у комуникацији. Размислите добро пре него што нешто кажете.

Бик

Током ретроградног Меркура, ваш непоколебљиви став може вас довести у заблуде и изазовне ситуације. Бићете склони доношењу импулсивних одлука које се не слажу са вашим рационалним начином размишљања.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Повратак прошлости и отварање старих емоционалних рана доноси вам тешкоће у љубавним односима. Бићете склони емоционалној нестабилности, а срце ће надвладати ум. Живећете више у прошлости, суочавајући се носталгијом. Али, важно је запамтити да није све тако лоше! Коначно ћете прихватити своје мисли и осећања, а једном акда их освестите, лакше ћете их се ослободити.

Рак

Како се буде развијала ова ретроградна фаза, осећаћете се све емотивније. Суочићете се са раскрсницом и пут који одаберете могао би ствари драстично променити. Збуњени сте, али имајте на уму сопствено благостање и будитезахвални на ставрима које вам помажу да идете напред.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Ретроградни Меркур доноси вам потребу да се осамите и размислите о својој будућности. Одморите се и допустите себи да се опустите. Сваком треба мало времена за себе, а сада је први тренутак да се посветите свом бићу.

Девица

Меркур има интезиван утицај на ваш знак. Очекује вас неповољна ситуација, али грепке и невоље ће у почетку бити маскиране - тек касније излазе на површину. Способни сте за више него што мислите. Будите опрезни са одлукама.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Ретроградна фаза може вам донети храброст да окончате неке односе који вам више не пријају. Начини на које обично комуницирате могу сада постати неподобни. Пронађете алтернативне начине за одржавање контакта. Обратите велику пажњу на уговоре и споразуме.

Шкорпија

Као фиксни знак, заправо не уживате у успонима и падовима које вам живот доноси. Нећете бити први на реду за вожњу тобоганом који је ретроградни Меркур припремио, али немате избора. Шкорпија је ипак довољно сналажљива, па ће лако прихватити промене које долазе. Довољно сте мудри да схватите да су неповољне околности пролазне.

Стрелац

Тренутно сте заглавили у из којих лако не видите излаз, али не журите са закључцима. Чак и када се осећате највише заглављено, увек постоји излаз. Бићете помало збуњени и под стресом, али верујте у себе.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Ова ретроградна фаза неће бити толико позитивна за вас као за све остале. Иако ћете од тога имати користи, такође ћете се осећати помало сломљено изнутра због неких ствари. Нешто се скрива од вас и то ће нешто изаћи ће на видело. Само запамтите да правилно реагујете и не узнемиравајте се пре него што утврдите чињенице.

Водолија

Ретроградни Меркур вам доноси велике изазове. Ускоро ћете схватити куда да идете и помирити се са стварима које сте покушавали да игноришете. Не журите, решавајте изазове један по један.

Рибе

Овај ретроградни Меркур доноси падове и разочарања. Многе ствари на којима сте радили биће поништене пред вашим очима. Иако имате на чему да будете захвални, можда то нећете моћи видети док је у току ова ретроградна фаза. Покушајте да усвојите оптимистичнији став.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".