Жена Саше Поповића Сузана Јовановић коначно је свима објаснила зашто је на последњи албум "пукла" 100.000 евра, а нигде не пева.

Она је истакла да је снимила све за себе и од својих пара, па проговорила о свом супругу.

Фото: Петар Милошевић

 

- Нисам имала намеру ни да се такмичим са млађим и старијим колегиницама, нити да дигнем цену наступа, јер не наступам већ 16 година. Па сад ће као власници локала да се сатру зовући ме на тезге! Туђе нисам украла, ником нажао нисам учинила, само уживам. После свих ових година, са много напорних, мучних тезги, дешавало се да ме неке газде и не исплате, па одем празних џепова кући - заслужила сам да ме Бог благослови да могу да бирам шта ћу и како ћу. То и радим. Знала сам да певам и за 50 марака да обезбедим пуку егзистенцију. Никад ме нису повукла задовољства која људи користе данас - алкохол, наркотици, лоше друштво, ништа. Како се жена постави, како зрачи и шаље те неке сигнале, то мушкарац осећа или барикаду или могућност да приђе и покуша нешто. Највише сам радила народна весеља, била на првој линији са људима и увек се постављала као друг или другарица. Ако загусти, гледам где су оркестар или колеге - каже Сузана и наставља:

- Сале се пре мене наживео и проживео, за три живота. На почетку наше везе била сам несигурна јер је било пуно лепих жена око њега. Нисам била начисто кад он оде да ради да ли ће ту бити нешто, али период несигурности је брзо прошао. На естради је 90 одсто бракова на климавим ногама ако обоје нису из ове наше бранше - закључила је певачица.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".