Певач је открио да су они заједно са певачицом долазили у његову вилу на црногорском приморју, а сада је препричао ситуацију у којој су замало погинули.

- Раније су многе колеге музичари били код мене на летовању, долазили су Сања Ђорђевић, Гоца Божиновска, њен муж Шијан и Лумун. Једно вече око поноћи требао да сам да возим Шијана и Лимуна у Котор, и поред свих великих аутомобила, у том тренутку ми је на располагању остао само голф са којим смо кренули на пут - присећа се Бојанић и објашњава да им се Гоца непланирано придружила:

Фото: В. Данилов

 

 

- Гоца је у једном тренутку рекла како није требало да пође са нама, јер је сутрадан она и Сања Ђорђевић требало да устану у четири сата ујутро.

Милош се тада нашалио с њом, али умало да баш у том тренутку изгуби главу.

Фото: Jutjub принтскрин/Genije/Deana Đukić

 

 

- Питао сам је да неће њих две случајно код Светог Василија, а она каже да су то планирале. Е, тада сам ја онако безобразно рекао: "Е, ако вам он не помогне, вама двема нико неће помоћи". Ја сам се стварно шалио када сам то рекао, али било је касно. Две секунде касније, из кривине наилазе фарови, аутомобил удара директно у нас. Њих двојица су били лакше повређени, Гоци, наравно, ништа јер она хоће под Острог. А ја, само што нисам цео поломљен, убијен од главе до пете, ауто смрвљен. Нико није веровао да је из тог аута неко изашао жив. Све ме болело, биле су то озбиљне побреде и опоравак је је дуго трајао. Када сам се опоравио, прво сам отишао под Острог да се извинем Светом Василију. Плакао сам као дете. Брзо након тога сам одлучио да потражим и жену, моју Бранку - завршио је Бојанић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".