Њихов сан био је да скупе довољно новца и из мале провинције оду у сјајни Холивуд, а многи се питају где се, 25 година након снимања овог остварења, ови дечаци налазе.

Улога Косте била је поверена дечаку Данилу Николићу. Њему је оца у овом филму глумио Бранислав Лечић, а то је уједно била и његова једина улога. Након завршетка школовања, отпочео је сопствени бизнис и данас је ожењен и има двоје деце.

Фото: Јутјуб принтскрин/Filmski Almanah

 

 

Чарлија је глумио Зен Давид Бојић, а он се након овог филма појавио и у “Ратницима” 1999. године. Тада су са њим глумили Бранка Катић и Пеђа Бјелац, а након тога повукао се из глуме.

Фото: Јутјуб принтскрин/Filmski Almanah

 

 

Одселио се у Чешку где и данас живи и ради, а одустао је од филмске уметности.

Дечак Питер појављује се пред крај филма и долази из Америке, а за све време није изговорио скоро ниједну реченицу. Њега је глумио Милош Кодемо.

Фото: Јутјуб принтскрин/Filmski Almanah

 

 

За разлику од својих колега, он је свој посао везао за филм. Појавио се у још неколико остварења, а касније је наставио да ради иза камере.

Фото: Јутјуб принтскрин/Filmski Almanah

 

 

Он је један од најбољих српских редитеља и камермана и заслужан је за многе познате филмове као што су: “Српски филм”, “Монтевидео”, “Тхе Раин Ман” са Пирсом Броснаном, “3 Даyс то килл” са Кевином Костнером и друге.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".