Како се спекулише у медијима, раскол у групи почео је када њихов продуцент Зоран Милинковић више није хтео да улаже свој новац у групу. Девојке су певале најчешће за 300 евра по наступу, јер им је толико остајало када су им се одбијали сви трошкови.

 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Eurovision Song Contest

 

 

Сања и Ксенија су у почетку пристале на овај начин рада, али када је менаџер престао са финансирањем, њих две су се побуниле због Иване. Њима је највише засметало то што је Ивана приликом концерата тражила од Сање и Ксеније да певају с њом, јер је слабији вокал, као и због тога јер јој гласовне могућности нису дозволиле да изнесе сама своје деонице у песмама. Вучићева и Кнежевићка су сматрале да није у реду да и оне певају за 300 евра, колико је добијала и Ивана, која је највише играла и правила шоу, већ да заслужују више. Ту је настао сукоб између девојка, који је кулминирао распадом "Ураганки".

Фото: Петар Милошевић

 

 

Осим овог, да је у последње време владала ужасна атмосфера међу њима, сведочи и чињеница да је овај трио недавно у само једном месецу имао три наступа због чега се Сања жалила да је зарадила свега 900 евра, што је јако мало, с обзиром на то да је уговором била у обавези да гостује у разним емисијама и да се појављује на разним местима, што њој није било право. Осим тога, она већ дуже време сматра да би као соло певачица зарађивала много више новца. Исти је случај и с Ксенијом.

Подсетимо, медији је још у децембру писали да је бенд пред распадом, као и да се тада Ксенија Кнежевић жалила пријатељима како жели да напусти групу и то због финансија. Њихов ПР тим је то тада демантовао.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".