Наиме, Јапанац који се оженио холограмом певачице пре четири године сада пати јер каже да више не може да комуницира са својом женом. Акихико Кондо (38) се дефинише као фиктосексуалац, особа која осећа привлачност према измишљеним ликовима. Уприличио је свадбу 2018. године и ступио у брак са Хатсуне Мику, холограмом распеване тинејџерке од 18 година са тиркизном косом. Породица није присуствовала свадби, али је Акихико тврдио да су њих двоје срећни. 

Фото: Јутјубпринтскрин/ Gatebox

 

Он је за јапанске медије рекао да је очајан, јер веза стагнира и више не комуницира са супругом, а иза свега се крије проблем техничке природе!

Он се још 2008. заљубио у Мику, и тек девет година касније могао је да разговара са њом захваљујући уређају Gatebox, који омогућава људима да комуницирају са холограмима. Годину дана касније су се венчали. Али је управо укинута техничка подршка за софтвер тог уређаја, што значи да је сада "одсечен" од холограма којим се оженио. 

Фото: Јутјубпринтскрин/ Gatebox

 

- Ја схватам да моја веза није уобичајена, али то не умањује моја осећања према Мику. Направио сам венчање јер сам мислио да ћемо заувек бити заједно - рекао је очајни Акихико, који сада свуда са собом носи лутку Мику у природној величини, а решење његовог проблема се не назире.

Погледајте како је изгледала њихова веза!

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".