На основу фотографија које објављују на друштвеним мрежама, може се закључити да су веома блиски међусобно. Недавно се и млади глумац и оженио колегиницом Оливером Бацић, са којом је добио ћерку Василију.

 

 

А мало ко зна да ови популарни глумци имају и још једну сестру. Недавно је на његовом Инстаграм профилу осванула слика на којој су њих троје са остатком породице.

Тамара и Миодраг имају и и сестру Марију, која је најстарија. Она је некоко не воли медије и не бави се никаквим јавнм послом. Дуго је радила као стјуардеса. Такође је удата и има две ћеркице. А са сестром Тамаром је покренула бренд дечије гардеробе.

- Чувале ме док сам растао, чувају ме кад сам стасао - написао је овај шармантни глумац.

 

 

- Имао сам прелепо и безбрижно детињство. Сестре су ме радо чувале и водиле са собом. Било је и смешних ситуација, као када су њих две возиле бицикл по Новом Београду, а ја и мој најбољи друг Дамир покушавали да их стигнемо на трициклима, јурећи "двеста на сат" - рекао је Миодраг за "Хелло".

Посебно је подвукао да увек ужива проводећи време са сестрићима и да се труди да буде најбољи ујак, како би се одужио сестрама за сву пажњу коју су му пружиле.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".