Мају Манџуку, која је била њена директна партнерка, сте редовно виђали и читали о њеном љубавном и пословном животу. И Милицу сте виђали, само је вероватно нисте препознали.

Фото: Н. Параушић

 

 

Након старта у глумачким водама, Милица се убрзо поново нашла пред камерама, али као водитељка емисија о музици, екстремним спортовима, екологији. Уместо кратке косе, јаке шминке и тамне одеће у каквој смо је упознали у "Муњама", Милица приватно фура опуштени, спортски фазон и косу везану у реп.

"Муње" су најпре биле тако замишљене да играју само натуршчици, али је на крају пронађен компромис да постава буде помешана. Одлучено је, ипак, да Лолу и Кату играју девојке које се глумом не баве професионално и организовани су кастинзи. Мају Манџуку "открио" је Зоран Цвијановић, док је Милицу Вујовић пронашао Сергеј.

Фото: Јутјуб принтскрин/Recycle Bin Eco Guerilla - sezona 1 - epizoda 2 - I deo

 

 

- Возио сам се тридесеткецом. Само сам угледао нека невероватна два ока. Никад пре тога нисам стартовао девојку у аутобусу. Милица и ја постали смо врло добри пријатељи. Кад нам је требала девојка за лик Лоле, био сам сто посто убеђен да је она савршен избор - рекао је Трифуновић за "Недељник".

Како је Срђа Анђелић, сценариста филма, испричао, девојке на кастингу су изговарале реплику: "Ћао, хоћеш на пиће" и нису оставиле добар утисак јер су глумиле, а није требало да глуме, већ да то звучи што природније. Онда је ушетала Милица и рекла: "Ееее, 'оћеш пиће?" и тада су схватили да је она њихова Лола.

Ускоро нас очекује и снимање наставка ове култне комедије и најављено је да ће се екипа из првог дела појавити и у другом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".