Водитељка Бојана Ристивојевић током трудноће растала се својим партнером, али са њим је остала у добрим односима како она истиче, помаже јој у одгајању њихове ћерке Митре. 


Међутим, како је казала тај тренутак је доживела као свој највећи пораз. 

- То је мој највећи пораз у досадашњем животу, јер ми је породица најважнија, али некада, и уз сав уложени труд и љубав, ствари не иду како треба. Некад љубав једноставно није довољна. Када сам то схватила, морала сам да донесем одлуку за добро свих нас, највише наше ћерке. Растанак је био једино решење. Данас сам сасвим у миру са својом одлуком.


Како је и сама навела јако је тешко поднела њихов растанак. 

- Сваки разлаз је тежак, нарочито када су присутне емоције. Застрашујуће ми је изгледала помисао да будем трудна и сама, али с друге стране, знала сам да ће Митрин долазак све променити, да је вредна мог труда да ту ситуацију пребродим. И успела сам. Дан почињем и завршавам са осмехом на лицу - прича Бојана и додаје да јој сада партнер помаже у одгјању њихове ћеркице. 


- Мој бивши партнер и ја много боље функционишемо од када нисмо заједно. Велики ми је ослонац у послу и одгајању наше ћерке. Консултујем га око свих ствари које су за њу важне. Заједно смо бирали име, заједно је крстили... Иако више нисмо емотивни партнери, заувек ћемо бити њени родитељи и пријатељи.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".