ОВАН: ШТЕНЕ 

Уколико сте рођени у знаку Овна, то значи да сте веома енергични и да вам због тога треба прави мали сапутник у авантурама. Због тога су пси за Овнове одличан избор за кућног љубимца. Расе паса које одговарају оввом знаку су лабрадор и џек расел. 

БИК: МАЧКА 

Биковима који су креативни, и независни је потребан љубимац са којим могу да уживају, тако да од мачке која воли да се излежава нема боље опције. 

БЛИЗАНАЦ: ПАПАГАЈ

Познато је да су близанци најбрбњивији знакови зодијака. Узимајући то у обзир, потребна им је животиња која ће их забавити. Биковима би папагај био савршена опција, јер га можете научити да прича

РАК: МОРСКО ПРАСЕ

Истовремено емоционално захтевном и пуном разумевања Раку потребан је љубимац која воли да се мази, па је марско прасе добра опција за Ракове. 

ЛАВ: БЕНГАЛСКА МАЧКА 

Рођени у знаку Лава су врло интелигентни и расположени за држење, те је због тога бренгалска мачка животиња која одговара карактеристикама Лава.   

ДЕВИЦА: РИБА

Девицама које су прецизне и чисте, олрганизоване и једноставне у животу неће сметати да у свом дому  имају акваријум са рибицама.Рибице се савршено уклапају са њиховим карактером. 

ВАГА: АГАПОРНИС 

Особе у знаку Ваге су окружене лепотом, што значи да и њихов љубимац мора изгледати лепо. Агапорнис (која се још назива и "птица љубави") је врста папагаја која Вагама највише пријабрине, а исто тако воле да буду у друштву.

ШКОРПИОН: ХРЧАК 

Страствене особе, Шкорпиони ће увек тражити љубимца који може пратити њихову енергију, а то је сигурно хрчак. Ови мали чупавци су динамични, имају став и обожавају да се мазе, али ће исто тако реаговати бурно ако их провоцирате. 

СТРЕЛАЦ: АУСТРАЛИЈСКИ ОВЧАР 

Попут Стрелца, ова животиња има жељу за брзином и авантурама, каква не краси многе животиње. 

ЈАРАЦ: ЈЕЖ 

Јарчеви су праве вреднице, знакови зодијака који највише воли да раде, тако да Јарцу никје потребна животиња која захтева много пажње. Јарчеви важе за стрпљиве, те је јеж је за њих одличан избор. Осим што могу да остану сами код куће, јежеви ће и своје власника извући из њихове љуштуре. 

ВОДОЛИЈА: ПАТУЉАСТА СВИЊА 

За Водолију нема бољег љубимца од патуљасте свиње јер су, попут власника, интелигентне, знатижељне и разигране. 

РИБА: СТАРИЈА ЖИВОТИЊА

Како су Рибе веома осетљиве, емотивне и веома повезане с потребама других, они ће радо водити бригу о старијим животињама, којима је она најпотребнија. Удомљене старије животиње су жељне пажње, веома интелигенте и нежне.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".