Србин Владислав и Американка Миа своју љубав крунисали су браком, а њихове занимљиве клипове прати више од милион људи. Најпопуларнији видео је онај у којем Миа испробава традиционална српска јела оцењујући укус сваког гастрономског специјалитета. Ту су ћевапи, пљескавица, ајвар, јафа торта, гибаница, кисела вода, али и неизоставна ракија.

Свиђа јој се шопска салата, а одушевио ју је и укус пљескавице, док јој ћевапи и нису нарочито легли, па их је оценила осмицом. Ипак, најзанимљивији део видеа наступа када јој Владислав да да ексира чашу ракије, а њена реакција насмејала је све па и њега.

Миа је готово цео видео одлагала пробање ракије, док на крају није дошло време да је ексира. Њена реакција након што је пробала српску ракију је заиста урнебесна. Најпре бежи од камере, све време кашљући, па се враћа, али остаје без текста. Владислав јој је понудио киселу воду да дође себи, али је она после ракије била скептична.

- Ово је сигурно горе. Јесте, смејеш се - није му веровала Миа, да би након што је он попио мало киселе воде, узела и она.

После чашице ракије, Миа је имала само да каже једно: - Горим.

У приложеном видео снимку можете видети како је то изгледало.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".