Кућни ред често уме да буде само мртво слово на папиру, а да његове суседе није брига за друге и њихов мир, закључио је и корисник Твитера са надимком Кулеро Конор. Он је испред врата комшије оставио поруку у којој га је опоменуо, али прича је добила потпуно неочекиван обрт.

Како је Конор ускоро сазнао, сусед из чијег је стана бука допирала већ неко време није међу живима. Умро је пре две године, иза себе је оставио празан стан, па је јунака ове приче подишла језа, баш као и многе који су угледали на Твитеру његову објаву.

 

 

- Добар дан. Сваког јутра из вашег стана се може чути како се некаква тешка метална лопта одбија од плафона. Не знам имате ли кућне љубимце, али молим вас да се побринете и решите тај проблем. Поскакивање те лопте је непријатно и буди ме - написао је у поруци тај мушкарац, па корисницима поменуте друштвене мрежа рекао и то да се често могло чути како неко размешта намештај.

- Хеј, не мора бити да имаш посла са гласним покојником. Можда је у питању водени чекић који настаје због наглог пада притиска у систему водоснабдевања и немогућности компресије воде. То уме да буде врло гласно и феномен прате разни звукови унутар цевовода, па не паничи прерано - поручио је у коментарима Конору један корисник - преноси причу лист Ла Вангуардиа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".