Имао је част да сарађује са Лепом Бреном, Недом Украден, Цецом Ражнатовић, и многим другима, којима је заузврат давао најбоље и најоригиналније фотографије и спотове.

За њега кажу да је обликовао фотографију каква је данас позната у домаћој модној индустрији и често га називају визионаром и иноватором.

Пре фотографије желео је да се опроба у многим другим занимањима, а пуком случајношћу схватио је да је фотографија његов животни позив.

Фото: АТА имагес

 

- Хтео сам прво да будем оперски певач, када смо славили славу Свети Никола сакривао сам се иза капута и певао оперске арије, бака ме је стално опомињала. Онда сам желео да будем модни дизајнер, први сам радио скице за стјуардесе док је постојао ЈАТ, а касније и манекен, али сам био дебео и недовољно висок - рекао је Дејан.

Фотографија се као опција појавила нешто касније када је нашао стари дедин фотоапарат и однео га на поправку како би био у функцији, а убрзо након тога уследили су почеци захваљујући којима данас своје име може да декларише као бренд.

Фото: АТА имагес

 

- Видео сам да ми то иде када сам почео да фоткам пријатеље али уз то да их фризирам, шминкам мењам им стајлинге. Одлазио сам по стране модне часописе, куповао их на тоне, упијао радове својих колега, наручивао књиге из иностранства. Тада није било друштених мрежа, све сам радио потпуно сам, трансофрмишући драге људе у имагинарне ликове - закључује Милићевић.

(Базар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".