Џејми Бонет (30) из једног села у Шкотској, проследио је медијима снимак из породичне спаваће собе. На њему је тренутак који је, по свему судећи, заувек променио његове погледе и размишљања о животу након смрти.

Наиме, док је недавно лежао уз свог двогодишњег сина Локија у кревету, приметио је да малишан упорно некоме маше. Џејми је испрва мислио да се његов син само игра, али чини се да је дете цело време у соби уз њих видело покојну прабаку Изабел Матерс.

Локи и Исабел били су изузетно блиски све док она недавно у 87. години није преминула од рака.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dogtooth Media

 

– С обзиром на начин на који се Локи смешио и махао, могли смо да закључимо само једно, да је видео баку моје супруге Стејси. Иначе је јако срамежљив и не поздравља никога осим чланова породице. Са Изабел је био врло близак, а она је на самрти поручила да ће наставити пазити на нас и када више не буде овде – испричао је Бонет.

Он је ипак признао да је наредних ноћи спавао уз упаљено светло.

– Било је очигледно да показује према углу собе. А затим је некоме почео весело да маше и виче “здраво” – додао је Јамие.

Он је закључио да је променио мишљење о загробном животу после овог чудног доживљаја,

– Не бих рекао да сам пре веровао у такве ствари, али моји ставови су се сада ипак мало променили. Лепо је мислити да можда постоји нешто након живота и да је можда управо Изабел била у нашој соби и поздравлила нас – казао је Џејми.

(Нет.хр)