Уз услове да је кандидаткиња озбиљна, одговорна, вредна и педантна, наравно и неосуђивана, газдарица тражи и обавезно знање енглеског језика јер поред рибања и пајања спремачица се лако може наћи и у улози хостесе која треба да дочека иностране госте и преда им кључ.

Уз подугачку листу обавеза и захтева, газдарица је појаснила да се два стана на дан налазе на две различите локације а кад у њима нема посла спремачица ће по потреби радити и на трећој.

Ради се од 11 до 16 часова, а радна седмица је шестодневна, једини слободан дан је недеља. Плата је 200 евра.

Фото: Твитер принтскрин

 

 

Оглас је изазвао бројне коментаре највероватније због немалог списка обавеза и скромне плате посебно кад се зна да за овакве послове по приватним становима може да се узме између 3.000 и 5.000 дневно у зависности шта газдарица нареди.

Значи, реч је не само о количини него и тежини посла, да ли је посреди велико спремање уз прање прозора и детаљно рибање, или рецимо пеглање, те редовно хигијенско спремање једном седмично где треба усисати, пребрисати подове, средити купатило и пребрисати прашину с намештаја.

Фото: Твитер принтскрин

 

 

Овај оглас изазвао је бројна реаговања, је ли ово мала или пристојна плата за све набројане обавезе, 6 дана у недељи, али 5 сати дневно...

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".