Певач и његова 19 година млађа изабраница венчаће се најпре у Риму 3. јуна, а гала прославу ће направити од 10. до 12. јуна у луксузном хотелу у Мармарису, пишу турски медији.

Позивница за овај свечани догађај стигла је њиховим пријатељима и родбини у видео формату, а посебну пажњу привукао је један детаљ, пише турски "Хуријет". На снимку Мустафа пева песму "Just happened" својој будућој супрузи и каже: "Ој, како си лепа, како се смејеш. Девојко, како лепо изгледаш, како лепо изгледаш".

Сандал и Мелис ће организовати прославу најпре у престоници Италије 3. јуна, где планирају да се венчају у Амбасади Турске у Риму. После тога, праве и велику прославу која ће трајати два дана, од 10. до 12. јуна у луксузном хотелу у летовалишту Мармарис за 80 људи.

Овај пар ће 10. јуна организовати "Грчко вече" у ресторану хотела, наредног дана ће имати венчање у башти истог, а потом ће се са гостима спустити до плаже, где ће се одржати забава. Венчање ће се завршити с "дивним ручком наредног јутра", наводи се у позивници. Наравно, све трошкове сносиће Сандал, па ће гостима организовати, како превоз, тако и смештај.

Подсетимо, Мустафа и Мелис су у вези три године, а верили су се у фебруару ове године. Из брака са Емином Јаховић, од које се развео 2018. године, има двојицу синова Јамана и Јавуза.

Фото: Архив Новости

 

Певачица га је прошле године тужила, јер наводно није уплаћивао алиментацију за децу. Међутим, суд је установио да то није истина, због чега је суспендовао случај, писали су турски медији. Пошто је поднео контратужбу, Сандал је доставио доказе да је, откако су се развели у јуну 2018. године, уплатио укупно 1,8 милиона турских лира (око 115.000 евра). Суд је установио да је Мустафа деци плаћао школовање и све остале потребе, као и да српска поп звезда одлично зарадује захваљујући својој козметичкој компанији.

Фото: АТА имагес

 

Недавно је Емина за домаће медије прокоментарисала колико ју је погодио развод, као и да јој је тешко што се о томе писало.

- Наравно да ми смета. Развод је приватни породични земљотрес и нико не би требало да се наслађује детаљима. Најтеже ми је што не могу децу да заштитим од тога, и то осећам као велику неправду и ману посла који обожавам - рекла је Емина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".