У петак увече избила је туча у кафићу на Убу током које је, како се сумња, Л. М. нанео тешке телесне повреде Лукићу од којих је он касније премино. Осумњичени је одмах приведен и одређен му је притвор по налогу Вишег јавног тужилаштва уз кривичну пријаву, пише "Блиц".

На саслушању у Ваљеву он је негирао кривицу. Како се незванично сазнаје осумњичени се правдао како му није била намера да удари несрећног младића који је неколико сати након инцидента преминуо у болници.

На снимку се да је до сукоба у локалу дошло за столом када је мушкарац у белој мајици Л.М. (46) након краће расправе насрнуо на газду локала. За столом је био и Лукић који је покушавао да спречи тучу.

У једном тренутку нападач је дохватио стаклени дозер за шећер на једном од столова и ударио у главу Лукића који је све време смиривао ситуацију.

На жалост, несрећни младић је два и по сата након туче преминуо на путу за болницу у Ваљеву пошто му је изненада позлило иако се претходно осећао добро на прегледу у Дому здравља на Убу.

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".