Причала је о својим најмилијима, а одала је велику почаст и захвалоност сестри Лидији.

- Вељка сам јако желела, имала сам и процес да га добијем, ишла сам на вантелесну, нисам чекала да се деси. Имала сам и огромну помоћ сестре и маме, а Анастасију када сам добила била сам као мајка - почела је причу Цеца.

 

 

- Дресирао нас је као војску, не спава никако, једва сам чекала да прохода, расте као из воде, а тежан као туч. Научила сам да га успављујем на рукама, па још се спустим да ужива. Он је био енергично дете, немирно, да је могао да се попне на лустер, он би се попео на лустер. Али није био неваљао, да нешто иде да намерно сломи, само је био несташан - причала је о првенцу, па се захвалила и сестри Лидији која је цели живот уз њу, а и Вељко и Анастасија је неизмерно воле и поштују.

- Имале смо идентичан модел васпитања, зна се шта се смело или не сме. Њих двоје Лидија и Вељко се посебно воле. Он је везан за моју сестру. Мени је сестра посветила живот, подредила се мом животу, ретке су такве сестре. Ми се никада нисмо раздвајале. Можда једном приликом, мање од годину дана - казала је певачица, чија мама је била просветни радник па је открила како она строга на маму.

 

 

- Мама је према нама двема била јако строга. Ништа нам није било дозвољено. Када сви изалазе, ми се враћамо. Нисмо се буниле - открила је Ражнатовићева, па открила како је одрастала.

- То је варошица, сви се знају, имали смо дискотеку, биоскоп, где смо се дружили. И клонирана сам сад своја мајка. Моја мама, пошто су две ћерке, мало сам флексибилнија према својој деци - рекла је Цеца у "Викенд премијери", која је велика подршка младим певачима.

- Немам разлога да некоме завидим, имам ту срећу да сам испуњена, вољена, задовољна. Онај ко је унутра задовољан, који је свестан свог успеха, ни за тренутак нема потребе да буде завидан. А увек сам делила своје искуство. Младе колеге гледам као своју децу, давем им савете, и била им подршка - објаснила је певачица.

 

 

- Ако добрим дарујеш људе, тако ће ти се и вратити. Ако си зао, поквари, не очекуј да ти се добро врати - рекла је Цеца којом филозофијом се води у животу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".