Она је истакла да тачно зна шта је коме циљ током такмичења.

- Знам тачно шта је коме циљ доле у ријалитију, али ћу једног дана све изнети на видело. Тада ће се трести Балкан и никоме неће бити свеједно. Надам се да ће Далила за заувек да остави Филип Цара, огромног манипулатора. Моја ћерка не заслужује таквог партнера и није навикла на такве промашаје - прича Емина Мујић за Супер ТВ и додаје:

- Надам се да ћу успети мирно да спавам. Од кад је почео ријалити стално пролазим кроз стресове и није ми нимало пријатно. Једини који су искрени према Далили су Менсур Ајдарпашић и Стефан Карић, који не жели пуно тога да коментарише. Остали сви играју своју игру. Добар сам ја психолог и могу много тога да схватим, нажалост остали не могу да схвате шта је то ријалити - сматра Далилина мајка која истиче да ће њена ћерка након ријалитија тужити Весну Ривас.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Весна је Далилин највећи непријатељ. Прича о њој лажи, назива је погрдним именима, на основу Далилиног постојања она добија простор у медијима. Ружно је износити лажи о Далили јавно, али нека је. Када изађе из ријалитија, моја ће је ћерка сигурно тужити, у то сам убеђена. Весна је то и залужила, јер се према њој понаша катастрофално - закључује Емина Мујић.

Емина напомиње да Далилина нема ванбрачну ћерку, као што су многи причали.

- Глупо је о томе уопште и причати. Прочитала сам у новинама да постоји Далилина ћерка, али то је све лаж. Демантујем све приче везано за Далилину ћерку која не постоји. Једна огромна лаж. Слику коју медији пуштају у јавност и представљају девојчицу на њој као Далилину ћерку је заправо Далила када је била мала. То је њена слика, а не њене ћерке.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Далилина мајка открива да Далила више не гаји емоције према бившем партнеру Младену Вулетићу.

- Покушавају на све начине да дискредитују Далилу, а сад јој не све то говоре и да пати због Вулетића. То су глупости и безобразлук. Баш њој недостаје неко са ким је одавно завршила. Не треба више никада ни да га спомене у животу, а камоли да за њим пати.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".