Модом је рано почео да се бави, а прво представљање на манифестацији “Белграде Фасхион Wеек”, 1999. године, непосредно по завршетку текстилне школе, наишло је на одличан пријем.

Фото: Т. Ћирић

 

 

Међу познатим личностима брзо је стекао статус дизајнера за чију креацију вреди издвојити новац, а израда уникатних венчаница постала му је ужа специјалност. Упркос томе што га је пратио глас да је неодговоран, пред атељеом Дарка Костића увек је био ред.

Дугогодишњој сарадници и пријатељици Јелени Карлеуши, за чији стајлинг је годинама био задужен, обећао је венчану хаљину коју ће носити у тренутку када Душку Тошићу буде изговарала “да”. Она му је узвратила позивом да јој кумује.

Од хаљине није било ништа, због чега су пале тешке речи и дошло је до захлађења односа. На крају је Јелена обукла венчаницу коју је сама дизајнирала, а непосредно уочи свадбе Дарку је дала другу шансу, па се на крају ипак појавио у улози кума.

Фото: АТА имагес

 

 

- Дарко к'о Дарко. Није му ни први ни последњи пут. Ко га познаје, зна да уме да буде помало неодговоран. Ипак, кум ми је, па му је све опроштено - правдала га је музичка звезда у интервјуима које је давала.

Њихов турбулентан однос који је дуго ишао из крајности у крајност - од “најбољи смо пријатељи” до “не разговарамо”, коначно је окончан 2010. године када је свако кренуо својим путем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".