Наиме, овај инфлуенсер је одсекао уши како би прославио чињеницу да му исте више неће служити за ношење заштитне маске која је протеклих неколико година широм света постала једна од најкорићенијих предмета у свакодневној употреби.

 

Иако звучи бизарно, овакав потез Бразилца не чуди превише, ако се зна да му то никако није први радикалан подухват на телу. Његово тело већ красе бројне тетоваже и пирсинзи, а поред тога је и оперисао нос и зубе, те му сада унутрашњи део уста подсећа на чељуст ајкуле.

 

Нову корекцију на свом телу Људска Сотона је поделио са пратиоцима на свом Инстаграм профилу. Уз објаву на којој се налазе маска и одсечене уши стоји опис: "Ако ми већ једно не треба, онда се могу решити и другог."

Његов Инстаграм профил броји нешто мање од 135 хиљада пратилаца који са нестрпљењем чекају неку нову трансформацију овог човека.

Прадо често комуницирана са њима у коментарима и одговара на већину постављених питања. Истакао је да нема болове и да је током трајања операције био под анестезијом. Такође, рекао је да му ношење наочара неће представљати проблем јер их је и до сад придржавао носем.

Оно што је вероватно највише занимало пратиоце, било је како ће сада да чује. Прадо је на то питање одговорио да и даље добро чује и да нема проблем са слухом.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".