Због тога је урадила и ДНК тест захваљујући којем је сазнала много занимљивих информација о себи и својим прецима.

- Шерифовићи су били озбиљни богаташи у Врању и кренула сам да копам и да видим ко су били и шта су били, постоје разне ствари у градском музеју од стране мојих прадедова, али сазнаћу, пошто желим баш прецизно да се бавим тиме... Чак сам и недавно урадила једно ДНК истраживање моје генетско одакле све вучем корене. То се ради путем пљувачке и то истраживање траје неких 45 дана и онда добијате прецизно за почетак географски одакле потичу ваши корени - открила је певачица и додала:

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Дакле, мене има где ме нема... Нема ме у Кини, Аустралији и на Новом Зеланду, али 60,9 посто је то Грчка и Балкан, што је и логично имајући у виду нашу историју. Ту сам сазнала још и да имам проблем са глутеном. Забавно је знати одакле потичете.

Подсетимо, певачица је недавно открила и да планира да постане мајка.

- Јако је интимно је то питање, поготово у овом тренутку и овом случају. Нисам променила то мишљење и радујем се том тренутку који се вероватно и ближи - каже популарна певачица и додаје:

Фото: Предраг Митић

 

 

- Генерално све што има везе са дететом је озбиљна ствар и нема шале за то. Код мене ће се то веома планирано десити, када будем била спремна да суштину свог живота подредим Шерифовићу јуниору. Знам које ће име бити, али не могу да кажем - каже Марија Шерифовић.

Марија је открила да може себе да замисли у венчаници и да жели огромну белу хаљину:

- Мени то маестрално стоји. Просидбу нисам замишљала, али венчаницу јесам и одлично ми стоји. Сигурно ћу понети неку Валентино са једно 20 метара да се вуче иза мене и то ће сигурно бити једна од лепших венчаница коју су људи видели - открила је Шерифовићева.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".