Коментар Ане Бекуте, на рачун Анастасијиног стајлинга, веома је погодио младу учесницу па је одлучила да напусти популарно такмичење, а Марија је истакла да то није ситуација на којој се треба много задржавати.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам ја то доживела као неку прашину. Стојим иза онога што сам већ рекла. Тамо су се страшне ствари изговарале и да је неко теткица и ово и оно, али бих рекла да такву реч нисмо имали. Не знам ни колико сада треба да се замера Ани. Њој је био такав тренутак, она то тако види, Боже мој! Да ли то сада треба да се осуђује или не или њих две што су изашле на сцену тако обучене. Само планете и комете нису биле сложене да тај дуел протекне у миру. Тај пар је направио џумбус и то је то, терамо даље. Девојка је одустала, није се осећала лепо и идемо даље - каже она.

Марија је додала да је облачење на естради тема о којој се може дуго говорити, али и да она није адекватан саговорник на ту тему.

- Ја немам проблем да изађем у дресу и шортсу и мајици да певам. Ја нисам тај тип интерпретатора која може да брани ту линију извођача. Али са друге стране, зар заиста морамо да кренемо отпозади. Ја бих рекла да треба да кренемо отпочетка. Шта се све догодило да би постало нормално свим људима да је једна девојка дошла у пластичним чизмама или грудњаку на сцени - како смо дотле дошли?! Је л' пратимо трендове или се модернизујемо или наша естрадна сцена почиње да личи на све, само не на то. Немојте одмах осуђивати некога, пратите линију. На крају крајева погледајте како изгледа одређени део естраде који се бави на тај начин музиком. И шта је онда ту проблем? Зашто би то био проблем - каже Марија Шерифовић.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је прокоментарисала изјаве многих да су се "Звезде Гранда" претвориле у ријалити у коме су главни актери жири.

Марија је поручила да је, без обзира на све коментаре и промене у ЗГ то и даље један од водећих шоу програма на нашој телевизијској сцени.

Фото: З. Јовановић

 

- И када је Аца (Лукас) отишао, шоу је наставио да буде гледан. Тако ће бити и када ја одем. Сада имамо људе који говоре како се такмичење променило и како сада имамо ријалити у коме гледамо Ану Бекуту, Зокија Босанца и Марију Шерифовић како се свађају. Немам појма, то се јесте променило, али истовремено ми јако добро знамо колико трошимо времена на рад са кандидатима и колико трошимо времена да тај шоу у музичком смислу буде што бољи и што квалитетнији. Да та деца и млади људи којима се пружила прилика да уче од нас заиста из овог такмичења оду са више знања и као бољи музичари - каже Марија.

- Немам проблем да свако ко је млад прати свој иннер феелинг. У овој индустрији и јесу највећи људи који су били и остали своји - истакла је Шерифовићева.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".