Управо ова глумица је родила Предрага Микија Манојловића, нашег познатог глумца. Имала је тежак порођај и мало је фалило да и она и дете не преживе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Домаћи Филмови

 

 

- Једва сам преживела порођај. Лекари су рекли да је то један од хиљаду случајева да и мајка и беба остану живи - изјавила је глумица својевремено.

Није крила да је Мики имао тешко детињство, али срећно. Чак је продавала супругове капуте како би имала да му приушти лепо одрастање.

Фото: З. Кнежевић

 

 

- У Нишком позоришту смо имали све, чак и топлу воду. Пресвлачила сам га и дојила у гардероби, у паузама. Мики је дете позоришта. Све смо подредили његовом срећном детињству. Мој син је увек имао доручак, ручак и вечеру. И нашу љубав. Знало се - кућа, позориште, кућа. Нисам хтела славу, а дете да ми се дрогира. Био је скроман толико да ме је нервирао. Одемо у посластичарницу и ја га питам: “Шта ћеш, сине, да купи мајка?”, а он каже: “Воду”. “Какву воду?”, изнервирам се ја, а у суштини смо и Иван и ја такви, скромни. И наш Мики је, стварно био и остао, једно нормално, скромно биће - испричала је његова мајка.

Преминула је 2013. године у 85. години живота. Дуго је била члан позоришта Бошко Буха.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".