Свако од нас има различите приоритете када је реч о ономе што очекујемо од партнера, а ова оптичка илузија помоћи ће вам да схватите који су ваши приоритети. Погледајте слику, а оно што прво видите откриће вам шта вам је најбитније у вези, а да тога можда и нисте били свесни преноси "The Mind's Journal".

Лице мушкарца - Повучени сте, али вам је битно да будете схваћени

Како је наведено на поменутом порталу, другим људима откривате само једну страну своје личности јер мислите да ћете им се на тај начин допасти. Ипак, то не значи да сте лоша особа.

 

 

Мистериозни сте јер вас нико не познаје у потпуности па би требало да дате партнеру прилику да то ипак учини. Ако сте прво видели лице мушкарца, важно вам је да будете схваћени, а то ћете моћи да остварите само ако дозволите вољеној особи да вас истински упозна.

Особа у капуту - Морате да се осећате прихваћено

На десној страни фотографије је нацртан мушкарац у капуту, а ако сте прво њега приметили, то значи да у себи носите тугу и бол. Потребан вам је неко ко ће желети да види ствари из ваше перспективе и прихвати све оно што вас тишти.

Беба на столу - Желите да се партнер у сваком тренутку брине о вама

Иако сте способни да се бринете о себи, увек се бојите да би нешто могло поћи по злу. Потребан вам је партнер који ће разумети ваше емоционалне потребе и потруди се да се осећате заштићено.

Чаробњак који чита књигу - Морате остварити дубљу духовну повезаност с партнером

Радознали сте, а духовност вам је на првом месту. Жудите за партнером који ће разумети вашу жељу да сазнате више о смислу живота, чак и ако немате иста уверења.

Фигуре у белој одећи - Жудите за изазовом

Тврдоглави сте и све морате да имате под контролом. Наравно, то није увек могуће. Потребно вам је да партнер буде уз вас, верује вам и пружа подршку. Међутим, желите да вам се супротстави, односно постави изазов када мисли да нисте у праву. Ипак, будите опрезни да не бисте претерали и почели да се свађате.

(Index.hr)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".