Ипак, једна жена шокирала се када је, након што је ушла у свој тек купљени стан, у њему открила чудан "поклон" који су јој оставили пређашњи власници.

Она је на ТикТоку поделила кратки видео у којем се може видети како подиже тепих и у дрвеном поду испод њега проналази отвор. Сагиње се и ставља руку унутра, а онда из отвора вади - прљаво посуђе са остацима старе, плесниве хране.

- Није само то одвратно, цела кућа је одвратна! Тепих је јако прљав, а зидови су дословно жути - написала је у коментарима испод свог видеа.

Неки корисници друштвене мреже питали су је како то да није осетила смрад устајале хране, на шта је одговорила да није било никаквих мириса све док није подигла тепих. Њен видео прикупио је више од три милиона прегледа, а многе је њено откриће згрозило.

- Ово је тако грозно да ми се чини да би то могао да учини само тинејџер којем се није дало да пере суђе - написала је једна корисница.

- Храбри сте, ја то не бих дирала без заштитног одела, а поготово не без рукавица! - коментарисала је друга, а трећа је додала: "Мислите да су знали да је суђе тамо и намерно га оставили? Како то уопште коментарисати..."

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".