Лепа Брена и Боба Живојиновић рекли су једно другом "Да" 7. децембра 1991. године у Београду, а њихово венчање често се назива свадбом века.

Пар је изненадио госте младеначком тортом на пет спратова, док је Брена носила венчаницу марке "Диор". Укупно је потрошено око 50.000 марака, припремљено је 650 врста јела, а младенци су добили више од 4.000 писама честитки. Због њиховог укључења уживо у телевизијски програм прекинут је "Дневник 2", а данима није било веће вести у медијима. 

Брена и Боба окупили су сам крем тадашње естраде на прослави своје љубави, а интересантно је да је и бидермајер ухватила позната личност - Драгана Мирковић.

Певачица је неколико година касније упознала бизнисмена Тонија Бијелића, коме се на вечну љубав заветовала 2001. године, деценију након што је ухватила бидермајер на Брениној свадби. Њено венчање с Тонијем било је знатно скромније јер због прилика у нашој земљи нису могли да организују велику прославу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Lepa Brena

 

 

- Венчали смо се у општини, било је то скромно славље. Било је време санкција, нико од моје фамилије није могао да дође, јер нису могли да добију визу. Пошто је Тони аустријски држављанин од рођења, просто нисам могла то док се не удам и док се наша заједница папиролошки не спроведе до краја. Просто нисам имала могућности да својој породици, тати, мами, сестри, направим визу. И због тога смо имали мало гостију. Чак ни Тонијева фамилија није сва могла да дође, јер и он их има много - испричала је Драгана једном приликом.

Ипак, певачица истиче да је за њу то било бајковито јер је била искрено заљубљена.

 

 

- Тако да је нас двадесетак било, али без обзира на то што су ми недостајали, ипак је то било за мене најлепше и најромантичније венчање, јер ја сам једноставно толико искрено волела и једноставно била срећна и то ми је у том моменту било довољно - истакла је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".