Наиме, Јована тада није ни слутила колики ће успех постићи, а признаје и да није ни помишљала да ће јој животни сапутник бити певач Жељко Јоксимовић.

- На почетку каријере нисам знала готово ништа, јер је о сам почетак и тако треба да буде. Све осим озбиљног учења заната прави инстант-новинаре. Незнање и свест о томе да не знаш су основа која једина, омогућава напредак и развој. Доћи на телевизију којом влада један Александар Тијанић најбољи је начин да брзо схватиш колико не знаш и да пожуриш са учењем - започела је водитељка.

Фото: АТА имагес

 

 

Проговорила је и о односу са колегама у послу.

- Чини ми се да је та наша новинарска професија толико измучена, у много аспеката згажена, да јој је цена страшно срозана, па би ми изгледало као да је додатно шутирам када бих почела да причам било шта лоше о њој, укључујући разочарење неким људима - истакла је Јована.

Жељко Јоксимовић 2001. године је објавио "Тело вретено" а онда признаје да није могла ни да замисли да ће јој он бити супруг.

- Исто што бих рекла да ми је неко прорекао удају за Џуда Лоа. Те године била је и премијера филма "Непријатељ пред вратима" у ком је он играо главну улогу. Дакле, рекла бих немојте да ме зезате - додаје шаљиво Јована.

Недавно је током уживо програма госта избацила из своје емисије и признаје да би исто поновила.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jjovanajoksimovic

 

 

- Увек сам спремна. Непријатност је на првом месту моје црне листе, као и сваки покушај да ме неко искористи. Тада нема разговора већ следи избацивање - истиче водитељка.

Јована је и открила како одржава витку линију.

- Јурим за децом. Нема бољег тренинга - завршава Јоксимовићева.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".