Снимак, икао је стар неколико година, за кратко време постао је виралан. Наиме певачица је у једном интррвјуу признала да је "x пута била у шеми са ожењеним људима". Она је поносно истакла да се не стиди тога и да је мушкарце увек терала кући на време својим женама.

– Ја сам била x пута у шеми са ожењеним људима, али ме ниједна жена није јурила. Јер, ја никада нисам никоме била проблем, ја нисам никоме ишла на кућу, чак сам на време терала људе да иду својим кућама и тако даље, и тако даље – рекла је Злата.

Фото: Belgrademusic

Злата је поносно признала да никада није била љубоморна и да јој није био проблем да свог мушкарца дели са другом женом.

- Са једним ожењеним мушкарцем била сам пет година. Била сам добра љубавница, али сам водила рачуна да човека са којим се тајно виђам не доведем до развода. Нисам љубоморна, па ми није био проблем да делим човека са другом женом. Са мушкарцима никад нисам била из користи, већ из задовољства. Није ме занимало да ли је неко богат ако ми је лепо поред њега. Сама зарађујем и имам довољно за себе. Нисам тражила да ми неко купује бунде и аутомобиле - испричала је једном приликом певачица