Ђорђе Ђоковић је директор овогодишњег турнира Serbia Open, који ће почети за три дана у Београду, а унапред се радује публици која ће уживо са трибина бодрити најбоље светске тенисере.


- Фокусирани смо да ове године вратимо публику на трибине. Прошле године смо имали скоро три месеца турнира без публике, то је изгледало доста тужно и суморно. Ове године имамо велики стадион, 8.500 седећих места. Све су карте пуштене у продају, за викенд је већ готово 85 одсто распродато, за остале дане још има - причао је Ђоле на једној телевизији, који је на мукама због компликоване Новакове исхране, коју су кренули да следе и многи други.

Фото: Профимедиа

 

- Највећи проблем је што је због њега сад 50 посто турнира почело исто да се храни! Свашта имамо нешто, турнири генерално имају проблем са тим, пар јела, 4-5, једна врста меса, једна врста рибе, пиринач, салата... Пуњене паприке? Ма, какве пуњене паприке! Ми смо се потрудили да имају све, од сушија, бифтека, разних врста риба, па све до травки за вегане и вегетеријанце - додао је Нолетов брат.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".