Долазак Новака у Србију очекује се сваког дана, истакао је Ђорђе, додајући да постоји велика жак због испадања Нолета у раној фази Мастерса у Кнежевини.

- Искрено, кроз шта је све прошао треба сви да му аплаудирамо што излази на терен и што се труди, што даје све од себе. Он је људина, врхунски спортиста, свака му част и не сумњам да ће континуитетом и бројем мечева да се врати где му је и место, те да одбрани прву позицију на АТП листи - навео је Ђоковић за Телеграф.

Директор Serbia open-a сматра да ће домаћа публика у главном граду Србије "подићи" Нолета и помоћи му да сезону настави на најбољи могући начин.

- Када будемо напунили централни стадион и када буде видео љубав коју му пружа 8.500 људи, а он ту љубав види и кад изађе из стана, када прошета са децом, нема места на свету где се леше осећа него у Србији, заиста верујем да ће Београд бити место где ће поново почети да гради своју форму и да се припреми за оно најважније, Ролан Гарос и Вимблдон - рекао је Ђорђе, напомињући да исти случај важи и за остале играче који ће наступити на турниру.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".