Популарна певачица истиче и да је умела сав новац од концерта да остави у кафани.
 
- Била је једна свадба, и требало је да отпевам неколико песама. Дошао је човек и замолио ме да отпевам "Ори, Миле, ал' дубоко", како нисам знала речи песме, дао ми је телефон са текстом и петсто евра бакшиш. То сам дала оркестру, увек поделимо - рекла је Весна.

Фото: АТА Имагес

- Процењујем народ око себе и има момената када узмем бакшиш и оних када нећу да се померим са места и не узимам га. Моја публика је јако нежна и јако добра. Сваки бакшиш дам оркестру и онда делимо. Кад је пуно пара, кад је мало пара, онда не узимам ништа, све оставим њима - испричала је Весна.

Певачица је признала и колико је био највећи бакшиш који је добила и открила да је на ту тему било разних догодовштина.

- Бугарска је била најјача. Бугарска ради плејбек или синбек, немају оркестар. Имала сам концерт у НДК, а онда је требало да се појавим у једном клубу који је био преко пута хотела у коме сам била. Била сам уморна од концерта, који је био жив - каже Весна Змијанац и додаје:

Фото: АТА Имагес

- По клубовима се тамо певало на плејбек и имали смо један цд са песмама који је нарезан са хитовима, који су се певали по Бугарској. Ту је био неки краљ Цигана, који је ставио два бунта по 500 све у пакетима. Сад на сваку моју песму, он одломи комад. Ја нисам имала куд, свуда ми је био новац, по јакнама, по џеповима. На крају сам певала "Казни ме казни". А он је мене за све те паре, а било је ту много пара, једно 30.000, 40.000 евра, да певам поново "Казни ме казни". Ја сам отпевала три, четири пута и рекла да не може више. И тако мало "Јорговане", мало "Сто живота", која је њихова национална химна и опет му отпевам "Казни ме казни". Заслужио је - каже Весна која је додала да тада још није имала са ким да дели новац, јер није имала оркестар.

Фото: Предраг Митић

 

Популарна певачица открила је да ни она штедљива када је у питању дељење бакшиша.

- Бугари свирају феноменално. Једном сам завршила концерт код њих, исплатили су ме фино. Ја бих мирна једно сат времена, звезда и онда сам позвала једну малу трбушну плесачицу. Лепа као лутка. Ја извадим хиљадарку и дам јој. Ја сам цео концерт оставила ту - каже Весна Змијанац.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".