Он је у интервјуу за чилеански портал "Ла Терсера" огласио поводом старе теме и тога што је Новак решио да остане невакцинисан против корона вируса.

- То је глупо, одустаће од трке и неће бити најбољи у историји због вакцине. И ја сам у почетку мислио да не узмем, али почела су путовања и морао сам да је примим. Не знам који је разлог, али ако покушаваш да будеш најбољи у историји и одустајеш од трке због неке вакцине, мора да си краљ глупости. У почетку сам мислио да је то из страха, али сада мислим да је то превише арогантно", каже Риос.

Чилеанац се у интервјуу дотакао и других тема, ћерке која игра тенис, али и неких других играча. Није му прошао незапажено успон Карлоса Алкараса.

- Гледао сам га у мечу са Надалом у Индијан Велсу. Требало је да победи, али Надал је победио јер је Надал. У почетку ме је подсећао на Фернанда Гонзалеса, да удара буквално слично. Сада је почео да игра добро и нема шансе да се заустави. Он је попут Надала, игра снажно, има добру физику, тренира га Фереро. Веома је добар, али не верујем да ће тако брзо до гренд слема", поручио је Риос.

(Новости)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".