Иако је годинама многима омиљени глумац, он иза маске доброћудног човека крије и своју мрачну страну. У аутобиографији коју је издао 2015. године открио је неке детаље који су, у најмању руку шокирали свет.

Између осталог, тада је открио и следеће:

Чен је рођен 1954. у Хонгконгу као јединац родитеља тако сиромашних да су озбиљно размишљали о томе да сина продају једном лекару Британцу за 200 долара како би преживели.

- Кад сам зарадио први већи новац, одмах сам почео немилице да га трошим. Али, проблем је био што сам почео неумерено да пијем, боље речено, да лочем. Ујутро бих се возио градом у Пошеу, а увече у Мерцедесу. Пијан -  присећа се Чен како је проводио слободно време кад није био на сету.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Оженио се 1982. године Џоан Лином, тајванском глумицом с којом је добио двоје деце. Али, каже да је због алкохола постао и насилник:

- Једном сам тако ударио свог сина Џејсија да је одлетео преко пола собе и пао на кревет. Тад сам заиста претерао са грубошћу. Није се само уплашио Џејси, него је шок доживела и моја супруга - написао је у својој аутобиографији која је обајвљена 2015. године.

Чен за себе каже да је у то време био "неуки момак који је преко ноћи зарадио 10 милиона долара" и да није чудно што се понашао незрело јер су му силна слава и богатство ударили у главу. Такође је признао да је варао своју супругу са младом лепотицом Елејн Нг Ји Ли, која је била Мис Азије 1990. године.

Ипак, у књизи не спомиње своју ванбрачну ћерку Ету Нг, данас 19-годишњу девојку, коју је добио у тој авантури.

Ета је својевремено изјавила да Чена никада није сматрала својим оцем, па је о томе оставила и поруку на Инстаграму:

- Дом је породица коју можете сами да одаберете... Љубав је несумњиво јача од крви.

Чен је у књизи признао и да је, убрзо након што се оженио, почео да излази по клубовима и вара супругу са младим и згодним девојкама.

- Коцкао сам се и варао супругу. Сећам се да сам, приликом једног таквог ноћног изласка, упознао предивну девојку јаке личности, а једино што сам знао био је њен надимак - Број 9. Наставили смо да се виђамо у њеној малој соби с врло ниским плафоном. Сећам се да су многи покушавали да нас гледају кроз мале пукотине на вратима. Али мени је та собица била прави мали рај... - рекао је он.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".