Бата је својевремено средио Војину да војни рок служи у Београду како би упоредо могао да игра у серији “Породично благо”.

- Снимање прве сезоне култне серије завршено је у јесен 1998. године. Већ тада су Бата и Војин били у веома добрим односима, пошто су их додатно зближили ликови које су играли у “Породичном благу”. Бата је отад на Војина гледао као на члана породице, био му је веома драг, а посебно је ценио његов таленат за глуму - почиње причу за "Информер" извор близак глумцима.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

- Био је распоређен да војни рок одслужи годину дана у касарни у Бару, у Црној Гори. Уредно се одазвао позиву, али је после само три месеца добио премештај у Београд - каже извор и објашњава да је глумац био у чуду када се то догодило:

- Шокирао се када му је командир саопштио да прелази у главни град, јер уопште није тражио никакав премештај. Био је збуњен. Није знао због чега га селе за Београд, али је без поговора спаковао ствари и кренуо за Србију.

После само неколико дана сазнао је да му је премештај средио лично Бата Живојиновић.

Фото: В. Данилов

 

 

- Чули су се телефоном и Бата му је шмекерски рекао: “Знам колико је младом глумцу и човеку тешко да буде годину дана без посла. Пребацио сам те да можеш упоредо и да радиш”. Тако је Војин заједно са целом екипом након НАТО бомбардовања наставио да снима другу сезону “Породичног блага” - завршава причу саговорник поменутог листа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".