Певачица, која је сада у петом месецу трудноће,  је открила како подноси друго стање, да ли очекује да ће њен син, петогодишњи Милија, бити љубоморан на принову и да ли се радује сестри, да ли су она и њен супруг Миљан одабрали име за принцезу, као и са којом се колегиницом са естраде највише саветује око трудноће.

Фото: Н. Скендерија

 

- Осећам се феноменално. Стварно је било крајње време да се прича о лепим стварима и да се лепе ствари дешавају. Уживам у сваком дану, доктор ми је рекао да морам мало више да мирујем. Кад сам била трудна са Милијом, претеривала сам колико сам била активна, али сад је нека друга димензија. Буквално у сваком дану уживам. На почетку сам имала мучнине, сада то иде неким другим током. Углавном сам код куће, некад изађем да попијем кафу са другарицама и то је то... Сваки дан изађем негде на кафицу, али без икаквог оптерећења, без превише шетње и замора. Водим један миран живот, још мало, па ће после бити немиран... Још увек се нисам ничега одрекла у трудноћи. У теретану не идем, мени се не види да сам трудна. Људи ме питају где ми је стомак. Тако је било и са Милијом, тек у седмом месецу је почео стомак да се примећује. То је супер, ја не држим дијете, лепо једем, али такав ми је организам. Ја сам једна од оних трудница које ничему не робују да би биле згодне. Битно ми је само моје и бебино здравље. Има времена кад ћу бити згодна - рекла је Јелена на почетку разговора и додала:

- Вест да чекам деојчицу ме је учинила најсрећнијом на свету, јер сам баш желела девојчицу. Девојчица и дечак, нема ништа лепше. Милија и Миљан су први сазнали да је девојчица. Од првог дана отворено причамо о свему, не кријемо ништа од њега. Он је велики, има пет година. Он је одмах рекао да жели секу, ето предосетио је. Свима нама, па и њему се остварила жеља. Сви прво желе сина, а онда и ћерку - открива певачица и додаје:

Фото: Н. Скендерија

 

- Сваки дан размишљамо о именима. Причам са другарицама о именима, бирамо још. Нисмо још одлучили, али биће неко традиционално, српско име - каже Јелена и открива са којом пријатељицом са естраде се највише дружи током трудноће и консултује око свега.

- Са Николиницом се редовно виђам и саветујем. Она и ја се приватно дружимо и много се волимо, њена ћеркица носи једно од најлепших имена... Нама су се некако баш поклопиле енергије и она је једно посебно биће у које имам максимално поверење и увек кад ме питају да ли постоје пријатељства на естради, ја кажем једно велико ''да'' за то. Николина и ја смо прави пример - рекла је певачица и отрила да ли је већ спремна соба за мезимицу:

- Још је рано, ја не желим да претерујем. Мислим да има времена за све. Ја чекам осми и девети месец, па да сређујем собу и купујем ствари за бебу.

(Пинк рс.)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".