Како прича добро обавештен извор, Ђани не жели да се за његову викендицу зна, јер је ту пронашао свој мир и уточиште.

 

 

- Ђани је одлучио пре неколико година да новац који је зарадио од тезги уложи у лукс вилу која се налази на обали Саве. Уз савете своје супруге Слађе схватио је да му је најбоља опција да новац који заради од бакшиша уложи у некретнине. Тако се све и одиграло - прича добро обавештен извор близак породици Трајковић и додаје:

- Како би пронаша свој мир од наступа, Ђани је одлучио да се изолује на обали Саве где највише проводи време током пролећа и лета са породицом. У лукс вили имају базен, палме и све оно што им је неопходно како би уживали у луксузу. Не зна се тачно колико га је ова некретнина изашла, али се шушка да је морао да издвоји око 250.000 евра. На плацу се такође налази и кошаркашки терен који ретко ко кад од породице Трајковић користи - закључује добро обавештен извор.

Ђани жели да му сигурност породице буде на првом месту, те се тако испред његове куће налази камп приколица у којој дежура обезбеђење кад он није ту.

 

 

- Обезбеђење је све време у камп приколици и чува Ђанијеву вилу на обали реке Саве. Поред тога, имање је опкружено камерама како би могли стално да надгледају шта се догађа у крају - прича извор Трајковића.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".