Сваког месеца, Месец се крец́е од новог до пуног, што означава кулминацију пуног циклуса. Током пуног циклуса, циљеви се манифестују, а ми заиста можемо да се прилагодимо себи и својој интуицији. Овог пута, Вага се неће играти.

Вага представља партнерство, дипломатију, равнотежу и правичност, а у данима који претходе врхунцу пуног месеца, сви ц́емо се осец́ати помало изгурано. Велики део овога долази од Универзума и знака Ваге, говорец́и нам да је време да се вратимо правом себи и да пустимо да се бука око нас утиша која ће ставити многе ствари на паузу.

Једна од планета веома активних под овим пуним месецом је патуљаста планета Ерис. Ерис је позната као богиња раздора и свађе. Она је главни играч под овом енергијом пуног Месеца, али не дозволите да вас њено име алармира. Ерис је моћна ратница са женском енергијом која све ради из срца. Она је јака, сигурна, борбена, заштитнички настројена и може све. Она нам помаже да пригрлимо нашу јачу женствену страну, страну која чини да будемо неуништиве ратнице. Ово је тренутак када ћете освестити своје моћи и заблистати у пуном сјају.

Фото: Профимедиа

 

 

Од чега себи скрећете пажњу, а шта сте избацили из равнотеже? Да ли превише улажете у свој радни живот и допуштате ли да ваш лични живот падне у други план или обрнуто? Шта год да је то што преузима ваш живот - време је да дозволите да се то охлади како се не бисте изгубили у хаосу.

Пошто Вага представља и влада нашим љубавним животом и начином на који се повезујемо са другима, такође је вероватно да ће нам пријатељства и романтичне везе бити у првом плану. Чак и у односима, равнотежа је неопходна и увек постоји потреба да се уверите да се не дајете превише или премало. Ако нешто није у реду у вашим односима, време је да их преиспитате и урадите нешто како бисте вратили равнотежу и хармонију.

Током овог месеца, главна тема ће бити уравнотежена. Без обзира шта се дешава у вашем животу, мало равнотеже може много допринети. Да бисмо истински манифестовали своје циљеве и жеље, морамо одржавати доследну равнотежу.

Друга тема пуног Месеца је ослобађање и отпуштање прошлости и омогућавање стварима да заврше пун круг и кулминацију. Са кулминацијом долази и крај, али сваки крај је само нови почетак. Све се завршава и то је у реду, а сада је време да се ослободимо негативних осећања и емоција које долазе са пуним циклусом како бисмо могли да направимо место за почетак новог циклуса.

То је лепота живота, зар не? Без обзира колико лоше ствари буду - увек постоји простор за нови почетак. Али прво, морамо се ослободити краја. То може бити тешко урадити, али је још један аспект истинске равнотеже у овом универзуму.

Kako utiče na svaki znak?

Vaga, Blizanci i Vodolija inspirisani idejama pravde žele da isprave tuđe greške. Lako ćete izgladiti nesporazume u ljubavi i uploviti u mirna ljubavna utočišta.

Ovan, Lav i Strelac rade više nego inače na svim svojim vezama, pa će biti nagrađeni osećajem pripadnosti i poštovanja.

Rak, Škorpija i Ribe su pravi ljudi kojima se možete obratiti za savet i podršku. Objektivan pogled na situaciju zajedno sa vašom emocionalnom osetljivošću pomoći će vama i drugima da pronađete pravo rešenje za sve vaše nevolje i bolove.

Bik, Jarac i Devica će svoje aktivnosti dovesti do konačnog uspeha. Položeni ispiti, diplome, priznanja, novac, napredovanje, bez obzira u kom obliku dođe potvrda vašeg uspeha, bićete prezadovoljni.

Mladi Mesec u Biku

Prvo ovogodišnje pomračenje Sunca dolazi 30. aprila sa mladim Mesecom u Biku. Snažan trenutak za nove početke, smišljeno krećemo u akciju. Ne zaboravimo na finansije. Ako ste u minusu, razmislite kako da dobro investirate, a ako ste u minusu, razmislite o štednji da biste platili zaostatak. I mogli bismo da vratimo telo u formu! Ne moramo da se iscrpljujemo vežbanjem, dovoljno je da se okrenemo svežoj hrani. Šetnja u prirodi, rad u bašti, dovoljno sna i uredan raspored dnevnih aktivnosti efikasno će nas osvežiti.

Bik, Rak i Jarac mogu mirno da uživaju u ljubavi i lepoti. Priuštite sebi masažu, wellness, dobru hranu, sve ono što će ispuniti vaša čula zadovoljstvom i zadovoljstvom. I podelite sve sa svojim partnerom.

Фото: Профимедиа

 

 

Za Strelca, Ovna i Lava podsetnik da drugačije organizuju svoje vreme. Užurbanost, rad i sav uloženi trud nemaju smisla ako ne uspete da uživate u rezultatima svog rada.

Vodolije će ojačati osećaj sigurnosti sa porodicom, ulepšavajući dom i rešavajući zaostale praktične strane života. Vaga i Blizanci bi trebalo da budu čvrsti iznutra. Svi oblici rada na sebi, samopomoć kroz ono što vas jača je sada najvažniji zadatak.

Rak, Ribe i Škorpija treba da podele svoje ideje sa drugima. Vaše dobro raspoloženje i kreativnost inspirisaće druge, a svi poslovni projekti će cvetati samo u timskom radu.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".