Недавно је објавила фотографију на којој позира само са једном пребаченом крпицом на себи, а за "Story" је открила и да ли пре таквог представљања у јавности добро размисли о таквом потезу с обзиром да има две ћерке.

- Реља и ја смо добри људи, пуни љубави и то је све што је битно, све остало су уметничке слободе, те немам чега да се стидим. Осим тога, наше ћерке и даље слушају искључиво дечију музику - објаснила је певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolijaofficial

 

Јавни посао, али и улога мајке изискују много одрицања, међутим Николија не сматра да то треба подвести под категорију "тешког".

- Не волим да стављам тешко и мајка у истој реченици. Чак и када је захтевно ускладити дечје и наше обавезе, не волим да спајам те две речи. Пре свега зато што је ту присутна огромна, безусловна захвалност. Осим тога, када имате са ким све то да поделите, доста је лакше. Што се музике тиче, често чујем: "Па, ви не знате да направите хит". Уопште се не ради о томе. Хит или не, чињеница је да ће песма бити популарна кратко, доба је информација које брзином светлости путују- искрена је била Јовановићева.

Фото: АТА имагес

 

Важи за јаку жену која увек зна шта жели, али уважава и мишљења свог вољеног.

- Са Рељом се консултујем, ипак смо у истој бранши. Никада ме не би посаветовао на уштрб мог успеха, то би заиста било детињасто. Ту је за мене, подржава ме и саветује, али истина је да увек урадим онако како сам наумила - рекла је она.

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".