Након што је на Твитеру критиковао Евролигу због истицања НАТО заставе на утакмици Жалгирис - Црвена звезда, ова друштвена мрежа је угасила његов налог.

 

Гласно је бранио Србију и Црвену звезду, па су очито одлучили да га ућуткају, пише Курир.

Подсетимо, велика бура подигла се у јавности након гостовања Звезде у Каунасу. Утакмицу Евролиге, нажалост, обележиле су ствари које не би смеле да имају везе са спортом. Кошаркаши Звезде нису желели да носе украјинску заставу на којој је писало "Стоп рату". То је разбеснело навијаче домаћег тима, који су током читавог меча провоцирали и брутално вређали кошаркаше Звезде и Србију. У једном моменту су на трибинама развили и велику заставу НАТО-а.

Фото: Принтскрин

 

 

Сраман потез навијача Жалгириса разбеснео је нашег репрезентативца Немању Недовића, који је послао јасну поруку Евролиги.

- Евролиго, за такве ствари нема места на кошаркашким теренима - написао је Немања уз фотографију из дворане на којој се на трибинама јасно види застава НАТО-а.

Његова објава изазвала је бројне реакције. Кренуле су прозивке на Немањин рачун, али српски кошаркаш није ћутао, па је због тога вероватно и остао без налога на овој друштвеној мрежи.

- Сви знамо зашто су то имали у дворани против тима из Србије. Када сам играо са Панатинаикосом тамо, нисам видео то - одговорио је Недовић једном навијачу који се правио паметан.

Фото: Принтскрин

 

 

Недуго након ове препирке, налог на коме је веома активан је "нестао".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".