Током две деценије, колико су већ заједно, Маја ниједном није исказала жељу да постане део јавног света, већ је с много љубави радила свој посао, неговала брак и заједно са Војом васпитавала сина Ђорђа.

Супругу Воје Недељковића ретко имамо прилику да видимо у јавности, али се водитељ не либи да прича о њој, сину и њиховој свакодневици. Тако је било и када је гостовао у емисији „Практична жена“. О супрузи је истакао.

Фото: АТА имагес

 

‒ Ми смо две дивергентне ствари. Она је завршила медицину, ја сам из биологије једва имао тројку и то на шмек, али ми смо супротности које се привлаче.

Међутим, да је супруга Воје Недељковића жена змај и да све конце вешто држи у својим рукама, признао је и водитељ лично. Он у кухињу не залази јер, како каже, нема талента.

‒ Хвала Богу да има неко у кући ко то ради много боље него ја иначе бисмо били принуђени да будемо на вечној дијети. Маја воли да експериментише, ја је увек похвалим јер сваки труд треба похвалити. Не мора то да се подразумева, да жена то мора да ради, знам и мушкарце који одлично кувају ‒ закључио је Воја кроз осмех.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".