Родригез је провео двадесет сати правећи торту која је била прекривена белом глазуром и цвећем, а на први поглед је деловала као нормална и лепа свадбена торта. Међутим, он је старијим гостима рекао да могу да добију нешто више од обичне шећерне еуфорије захваљујући додатку марихуане која је илегална за производњу и конзумирање у Чилеу, али је дозвољена за приватну употребу.

Алваро је објаснио да је инспирација за торту дошла након што су он и његова сестра пробали магичне колачиће и открили да њихов ефекат може да буде врло забаван. Он је додао да није два пута размислио када га је сестра замолила да дода марихуану у један део њене торте.

 

 

- Једноставно сам јој додао маслац који је одлежао дан и онда када су колачићи били спремни прелио сам их другим нивоима са чоколадним кремом и то је било то - објаснио је. Тврди да је најсмешнија реакција била она од његове ујне која је имала јаке болове у леђима пре него што је узела комад магичног дела торте.

- Сећам се да су је болела леђа и два сата касније (после конзумације торте) бол је нестао и она је плесала као тинејџерка. Канабис има невероватан ефекат на све људе којима је можда потребна алтернатива, како у физичком, тако и менталном здрављу - каже Родригез.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".