Пре него што је отпочео везу са Миом Бјелогрлић, ћерком Драгана Бјелогрлића, Милан Марић прекинуо је љубавну причу са 18 година старијом девојком Јеленом Павловић. 

Милан и Миа су баш заљубљени, али су већ на почетку везе суочени са првим већим проблемом. Миа је сазнала да је њен дечко још у контакту са бившом девојком што јој је веома засметало. 

Фото: Н. Скендерија/АТА имагес/Принтскрин/Јутјуб

 

- Милан и Миа су јако заљубљени и он са њом проводи сваки тренутак када не ради, врло је пажљив, а она је до детаља упућена у његов живот. Међутим, Миа није знала да је Милан и даље у контакту са бившом девојком коју је оставио буквално двадесет дана пре него што су они започели везу. Зна да су се растали у пријатељским односима, али сада је посумњала да бивша жели Марића назад. Пријатељ је Мији рекао да Милану бивша девојка јавно коментарише објаве на „Твитеру“, у шта се убрзо и сама уверила ‒ наводи извор. 

Фото: З. Кнежевић

 

Миа је покушала да разговара са Миланом и тражила је од њега да јој све објасни. 

- Милан је убеђивао Миу да нема разлога за бригу, ни за љубомору, и да је он са Јеленом у коректним односима, али да немају ближи контакт откад су њих двоје у вези. Мало је умирио, али жена као жена и даље сумња ‒ закључио је извор. 

Фото: АТА имагес

 

 

(Стар)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".