Популарни сервис за кратки видео садржај тестира опцију која ће корисницима омогућити да прегледају историјат свих видеа које су до тада погледали.

Међутим, ово није само по себи новитет за сервис. ТикТок има индикаторе који кориснику показују да је већ погледао неки видео. Поред тога, корисници могу да филтрирају видео клипове које су погледали на Дискавер страници, али овај метод није превише интуитиван, посебно за нове кориснике.

Креирањем одређене секције, која листа видео клипове које сте прегледали, може бити олакшано проналажење садржаја који вам је потребан.

Остаје питање, колико је практично имплементирање функције историје претраге. За разлику од Јутјуба који такође има ову опцију, ТикТок клипови су кратки и намењени су брзом прегледу, па у року од пола сата можете да прегледате 20 до 30 видеа. Стога може бити тешко, након неколико дана или недеља, да се вратите и потражите одређени видео у историји претраге.

 

Свакако, ради се о функцији која може бити од користи, али за сада није познато када би је ТикТок могао имплементирати, јер је тренутно тек у фази тестирања.

(Ubergizmo)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".