-  Дођите на Дорћол и на турнир, дођите већ 17. априла када ће улаз бити слободан да гледате квалификације и наше младе наде, и да видите шта смо све урадили са нашим Новак тениским центром – рекао је Ђорђе.

– Новак је ту, тренира у Београду и спрема се за Монте Карло. Прошао је један ужасан период, али издржао је до краја и показао је и доказао зашто је то што јесте. Био је у Дубаију и нажалост је тамо изгубио четвртфинале. Фали му континуитет мечева и турнира, да буде на терену. Надам се да ће наставити са сјајним партијама, а Београд и Монте Карло су турнири на којима се припрема за Ролан Гарос и Вимблдон. До задњег тренутка није знао да ли ће моћи да игра, али срећом, појавиће се и у Паризу, и у Риму, Лондону, Мадриду. Ту се АТП не пита толико, већ се прате правила од државе до државе. 

Фото: К1 принтскрин

 

Ђорђе је прокоментарисао и актуелну ситуацију у Украјини, додавши да се он и његова породица не баве политиком, већ само и искључиво спортом.

- Сви смо против рата и сви желимо да се сукоб у Украјини што пре заврши. Код нас су увек добродошли сви спортисти, из свих земаља. Ми се не бавимо политком, само спортом. Желим да у Београд доведем и Ника Кирјоса, да му се захвалимо што је подржао и Новака, и Београд, и Србију. Он је забављач, човек који нема длаке на језику и изнеће увек своје мишљење, какво год оно било. Али пре свега он је озбиљан спортиста и тенисер. Надам се да ће доћи на Сербиа опен пре него заврши своју тениску каријеру – казао је Ђоковић. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".