Шведска ће играти против Чешке, а победник тог меча ће за пласман у Катар играти против Пољске која је због избацивања Русије прошла директно у финале.

- Тешко је говорити у рату, јако је тешко. Своју поруку преносим кроз фудбал. Играћемо фудбал и пробаћемо на тај начин да ширимо енергију и љубав. Трагично је ово што се данас догађа, не би уопште смело. Требали бисмо да решавамо ствари на нормалан начин у 2022. години, а не да пролазимо кроз ратове у којима људи морају да пате због ствари због којих не би требалo. Управо смо прошли пандемију, изашли из ње и почео је рат - рекао је Ибрахимовић.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Голгетер Милана затим је додао:

- Желим да будем позитиван, да делим љубав и имам мир. Мир и љубав. То је оно за шта се залажем и надам се да ће доћи што пре. Да будем искрен, гасим ТВ и не пратим медије. Речено ми је, прича се о тим дешавањима, али не пратим. Надам се да ће се ствари решити, али избегавам да пратим. Ја сам против свега и против рата, тешко је, али фокусирам се на неке друге ствари - признао је 40-годишњи нападач.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".