- Била сам страшно љута на свог братанца, али сам прешла преко тога. Он јесте узео кредит од 10.000 евра, али није платио само последњих 2.000 евра, направила се камата, извршитељи су погрешили. У склопу те куће је још једна просторија, летња кухиња, она није била уписана у катастру. Жена која је хтела да купи кућу, видела је да ту може још неко да живи, па се предомислила. Сада се кућа води на моју снају, остатак је исплаћен, кућа је враћена.

Да ли гледате Задругу?

- Баш пратим Задругу, волим да гледам ријалити формате, да бих видела какви су то умови, шта могу све да ураде пред толиким народом који их посматра. Нико ми се посебно не свиђа, раде свашта, брате! Не бих да критикујем Далилу, урадила је шта јој је пало на памет, ја то не бих могла никада, ни у лудилу. Чим коментаришем нешто негативно, одмах се погрешно разуме, па кажу: "Шта Лепа хоће, била је и она у ријалитију." Била јесам, али то нисам радила. Далила је и сама рекла да се доста понизила, али да је гледа отац, мајка, то је превише.

Фото: Архива Новости

 

 

Како Вам се чини њен однос са Царем?

- Не знам да ли је то права љубав, али она не може без њега, јер да није тако, не би се мирила, а он одлазио са другом.

Постоји ли шанса да се помири са Дејаном?

- Ваљда није полудео да се враћа на старо. Кад је већ са другом девојком, значи да се охладио, не можеш улазити у други однос ако имаш емоцију према Далили. Не зна ни он где ће, сирома! Жао ми га је, леп и млад момак. Он је као веома млад дечко живео са њом пет година, то значи да је привржен и добар, сигурно су се волели. Чим прође љубав, готово! Омрзне га, изгустира, и онда је нервира у сваком моменту. Дејан је то добро подносио, али је она рекла крај, и урадила шта је урадила пред мужем. Није ни њој свеједно, када легне о томе размишља, сигурно. Није требало да улази у ријалити са њим, ако је страст прошла.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 5

 

 

Јесте ли се навикли да нема Мериме, Маринка, Тозовца?

- За сваким плачем! Кукала сам месецима и за кучком коју је манијак упуцао у главу испред мог улаза, а не за колегама. Таква сам, емотивна страшно, али не знам да ли би неко рекао то када ме види. Све колегинице волим, али је Мерима била нешто посебно, дружиле смо се. Остали немају времена, само се телефоном чујемо. Кад је требало да се одморим, звала сам Мериму, а она каже дођи на Космај, нашла ми је тамо прелепо место за уживање. После сам ишле до њене куће, шетале смо, разговарале, проводиле се.

До ког колеге Вам је највише стало?

- Највише се чујем са мојим Зораном Калезићем. Он је болестан, прима хемотерапију, сваког дана се чујем са њим, да видим како се осећа. Ведрије звучи него раније, каже ми: "Мало се боље осећам, рекли су да је хемотерапија помогла." Хоће да прими још четири, пет, па ћемо видети. Треба да сними плућа. Он је дијагнозу у миру примио. "Зацртано је ко ће колико да живи", тако ми је рекао, а ја њему одговарам: "Немој тако, не мора да значи да ће се завршити кобно." Уопште се није уплашио, а ја бих "цркла" када би ми рекли тако нешто.

Фото: АТА имагес

 

 

Да ли се чујете са Аном Бекутом након Мркине смрти, шта Вам је рекла?

- На вези смо, наравно, нисам могла да идем на сахрану, тачније, нисам смела због короне. Шта ће, мора да настави даље, бави се овим јавним послом. То ти је као да си копач, посао је посао. Ана је већ заказала концерте, тако сам чула, сви су је критиковали, али морала је, ту се не бира. Остала је сама, мора о свему да брине. Не знам зашто су је нападали, то је живот.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".