Певачица Сузана Јовановић, ове године прославља 30 година музичке каријере. Сузана је прошле године после десет година паузе, издала нови албум, и направила гала промоцију на којој је била скоро цела естрада.

 Док је један део јавности био одушевљен, они други питали су се зашто је објавила албум и спотове за сваку песму када се давно повукла са сцене, па је искрено прокоментарисала свој статус на српској естради.

- Шоу-бизнисом се бавим из фотеље - почиње Јовановићева кроз смех у емисији Милизам и детаљно образлаже ову духовиту констатацију.

- Људи ме данас гледају из погрешног угла. Тренутно сам у позицији да могу да бирам хоћу ли да снимам или нећу. Затим, какве песме ћу да снимам, да ли ће оне бити попут "Џабе, царе", "Дидарла“, "Плакала бих и без суза" или ће то бити песме у жанру који сам снимила прошлог лета, то је такође привилегована позиција. На крају, мада сам то могла да ставим и на прво место, жена сам Саше Поповића и може ми се! Људи нису схваиили да ја нисам снимила албум да бих се такмичила и да бих имала тезге. Последњи албум је само био тренутак лепе енергије између мене и мојих пријатеља - каже Сашина жена.

Фото: Петар Милошевић

 

Сузана наглашава да не види шта је спорно у чињеници да је за последњих 20 година издала два албума које је радила по сопственом укусу и себи за душу.

- Не видим шта је у свему томе лоше?! Јесмо ли узели новац из туђег џепа, нисмо, јесмо ли узели телевизију и медије само за наше потребе, нисмо! Писало се када је то било актуелно, и живот иде даље. Туђе нисам украла, а све што радим, радим из сопствене жеље и велике љубави - рекла је Јовановићева.

Сузана је и пре Поповића имала брак, који је трајао свега годину дана. Иако ретко говори о томе

- Била је то тинејџерска љубав која је кратко трајала. Био је од мене старији четири године и ја сам се тада осетила важном и битном. Родитељи су морали да потпишу да су сагласни да се удам. Не кајем се због тога јер из тог брака имам сина Данијела. Када се све то завршило, ја сам узела дете и ствари и вратила се код родитеља. Данијел ме је вукао напред и био моја покретачка снага. Имала сам 20 година када сам се развела и одмах сам почела да скупљам новац за први албум - испричала је Сузана.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".