Певачица Нада Обрић гостујући у емисији "Пулс Србије" истакла је да јој није јасно због чега се толико дуго води поступак као и да то није хумано према Девину.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Познајем и једно и друго и знам ситуацију када су били заједно, била сам у тој ситуацији са њима. Није ми јасно да се уопште води поступак толико, даш ДНК и решиш проблем. Не вучеш се по судовима сто година, није хумано ни према том детету. Очигледно њему син не тражи ништа, једноставно има људско право да зна ко му је отац и то је минимум који он тражи - каже Нада.

Обрићева је потом испричала да је Мирјана пратила Мирослава на турнејама и да је то цела естрада знала.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Турнеја у Америци, па турнеја у Аустралији и Мирјана је све време била са нама. Били су заједно. Све време је Мирјана била са нама и сви смо то знали. Када бих рекла другачије, лагала бих. Наравно да је ово све трагикомично, не разумем зашто се води уопште толико поступак. Кад тад се то мора сазнати, ништа није остало да се не сазна па неће моћи ни ово. Мора се прихватити чињеница таква каква јесте, од тога се не бежи. Ма цела естрада је све знала, то је била јавна тајна, сви смо све знали - испричала је певачица.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".