1. Пас – емотивни сте

Пси вас воле 100 одсто времена, апсолутно и увек. Сваки дан који проводи са вама је најсрећнијии дан у животу вашег пса. Не каже се за џабе да су пси најбољи човекови пријатељи. Они вас поштују и цене, чиме вам доказују да вас нико никада неће волети као пас.

Фото: Анђела Стевановић

2. Мачка – безбрижни сте

О мачки не морате много бринути, све док јој дајете храну. Она не захтева тако много пажње као пас. Док је хране, она све може сама. Вама је добро јер вам она прави друштво, а и њој је добро поред вас.

3. Змија – неустрашиви сте

Ако поседујете змију као кућног љубимца, онда сте највероватније неустрашиви и с вама се не треба сукобљавати. Ви сте увек спремни за нове авантуре и мало чега се заиста бојите.

Фото: Профимедиа

 

4. Хрчак – забавни сте

Точак по којем хрчак стално иде и који се стално врти заиста је смешан и забаван, а такви сте и ви. Волите забаву, волите да се смејете и свима сте занимљиви.

5. Птица – чудни сте, али занимљиви

Ако волите птице и папагаје, мало сте чудни, али у исто време врло занимљиви, паметни, издвајате се из масе. Интригирају вас необичне и несвакидашње ствари. Увек сте волели да избегавате класичне ствари и бирали сте нешто необичније.

Фото: AP Photo

6. Егзотичне животиње – помало сте хладнокрвни

Ако волите егзотичне животиње и хтели бисте да имате једну као кућног љубимца, може се рећи да сте хладнокрвни. Таквим животињама баш и није место у кући и тешко их је припитомити. Њима боље пристаје њихово природно окружење, него затвореност у четири зида.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".